конвектор-ADAX-в-спалнята

С конвектори ADAX имам топло и уютно жилище, а сметката ми за ток не надвишава 140лв.

Днес решихме да ви запознаем с наш клиент – Йорданка Павлова от София, която вече 3 отоплителни сезона се доверява на конвектори ADAX. Проведохме кратко интервю с Йорданка, а всички въпроси и отговори може да откриете по-долу.

 

В. Здравейте, Йорданка! Моля да ни разкажете повече за жилището си, къде се намира, колко е голямо, каква е сградата и на кой етаж е?
О. Здравейте! Живея на 4ти етаж в панелен блок в София, ж.к. Хиподрума. Жилището ми се състои от антре, хол, кухня и една спалня. 

В. Сградата топлоизолирана ли е?
О. Да.

В. Какво решение за отопление използвахте преди да се спрете на конвектори ADAX и кое наложи тази промяна?
О. Допреди конвекторите използвах два климатика – един в спалнята и един в хола. Сградата също така има и топлофикация, която не ползвам от 2014-та заради всички неясноти около сметките, изравняването и непрестанните ремонти. Наложи ми се да закупя климатици, с които да разреша проблема. Първите 2 години бях доволна, телата работеха добре и сметките не бяха завишени. Но след като се роди дъщеря ми, започнаха проблемите с прахта и постоянното течение, които водеха до чести настинки. 

В. Как научихте за конвекторните радиатори на ADAX?
О. Майката на съпруга ми ги използва от вече над 8 години. Тя живее в гарсониера и винаги ни ги е препоръчвала, но със съпруга ми смятахме, че са удачно решение по-скоро за малки жилища. 

В. Кое Ви накара да размислите?
О. Първоначално разгледах уеб сайта ви и всички отзиви от други хора с много по-големи от нашето жилища. След това се обадих на телефона ви, на който ми отговори компетентен консултант и заедно с него определихме какви тела са необходими, за да имаме едновременно топло жилище и нормални сметки за енергия. Също така научих, че давате 7 години гаранция.

В. Какви са телата на ADAX, които ползвате в момента?
О. За хола, който е 18кв.м. избрахме радиатор Neo с мощност 2000W, а за спалнята, която е 12кв.м. – същия модел, но с мощност 1400W. За тази година обмислям и малко тяло за банята, консултантите ме посъветваха, че има влагозащитени такива. Макар и да имаме лирата, която отоплява донякъде, бих предпочела да разчитам на ADAX. 

В. Какви други електроуреди използвате в дома си?
О. Тъй като използваме топлата вода на топлофикация, останалите уреди са: хладилник, пералня, готварска печка и другите дребни уреди в кухнята.

В. Каква е максималната сметка за електрическо потребление, която сте платила, откакто използвате конвектори ADAX?
О. Най-високата ми сметка е от миналия януари – 138.34лв. През останалите зимни месеци варира между 120-130лв.

В. Бихте ли препоръчала ADAX на свои близки и познати?
О. Откакто ги ползвам ви препоръчвам, ако се направи консултация и се изберат правилните радиатори – това е най-доброто решение за отопление. Топло, уютно, няма изгорен прах, няма течение, дъщеря ми вече ходи и не ме е страх да се доближи до радиатора – самото тяло не се нагрява до опасна температура. 

 

Благодарим Ви, Йорданка!

 

Бел.р.: До края на Август 2021 се възползвайте от 7 до 10% ОТСТЪПКА за конвектори ADAX! ➡️ Към всички модели  

  • Share post

Директор онлайн продажби

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.