конвектори ADAX

С конвектори ADAX имам топло и уютно жилище, а сметката ми за ток не надвишава 140лв.

Днес решихме да ви запознаем с наш клиент – Йорданка Павлова от София, която вече 3 отоплителни сезона се доверява на конвектори ADAX. Проведохме кратко интервю с Йорданка, а всички въпроси и отговори може да откриете по-долу.

 

В. Здравейте, Йорданка! Моля да ни разкажете повече за жилището си, къде се намира, колко е голямо, каква е сградата и на кой етаж е?
О. Здравейте! Живея на 4ти етаж в панелен блок в София, ж.к. Хиподрума. Жилището ми се състои от антре, хол, кухня и една спалня. 

В. Сградата топлоизолирана ли е?
О. Да.

В. Какво решение за отопление използвахте преди да се спрете на конвектори ADAX и кое наложи тази промяна?
О. Допреди конвекторите използвах два климатика – един в спалнята и един в хола. Сградата също така има и топлофикация, която не ползвам от 2014-та заради всички неясноти около сметките, изравняването и непрестанните ремонти. Наложи ми се да закупя климатици, с които да разреша проблема. Първите 2 години бях доволна, телата работеха добре и сметките не бяха завишени. Но след като се роди дъщеря ми, започнаха проблемите с прахта и постоянното течение, които водеха до чести настинки. 

В. Как научихте за конвекторните радиатори на ADAX?
О. Майката на съпруга ми ги използва от вече над 8 години. Тя живее в гарсониера и винаги ни ги е препоръчвала, но със съпруга ми смятахме, че са удачно решение по-скоро за малки жилища. 

В. Кое Ви накара да размислите?
О. Първоначално разгледах уеб сайта ви и всички отзиви от други хора с много по-големи от нашето жилища. След това се обадих на телефона ви, на който ми отговори компетентен консултант и заедно с него определихме какви тела са необходими, за да имаме едновременно топло жилище и нормални сметки за енергия. Също така научих, че давате 7 години гаранция.

В. Какви са телата на ADAX, които ползвате в момента?
О. За хола, който е 18кв.м. избрахме радиатор Neo с мощност 2000W, а за спалнята, която е 12кв.м. – същия модел, но с мощност 1400W. За тази година обмислям и малко тяло за банята, консултантите ме посъветваха, че има влагозащитени такива. Макар и да имаме лирата, която отоплява донякъде, бих предпочела да разчитам на ADAX. 

В. Какви други електроуреди използвате в дома си?
О. Тъй като използваме топлата вода на топлофикация, останалите уреди са: хладилник, пералня, готварска печка и другите дребни уреди в кухнята.

В. Каква е максималната сметка за електрическо потребление, която сте платила, откакто използвате конвектори ADAX?
О. Най-високата ми сметка е от миналия януари – 138.34лв. През останалите зимни месеци варира между 120-130лв.

В. Бихте ли препоръчала ADAX на свои близки и познати?
О. Откакто ги ползвам ви препоръчвам, ако се направи консултация и се изберат правилните радиатори – това е най-доброто решение за отопление. Топло, уютно, няма изгорен прах, няма течение, дъщеря ми вече ходи и не ме е страх да се доближи до радиатора – самото тяло не се нагрява до опасна температура. 

 

Благодарим Ви, Йорданка!

 

Бел.р.: До края на Август 2021 се възползвайте от 7 до 10% ОТСТЪПКА за конвектори ADAX! ➡️ Към всички модели  

  • Share post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Важна информация

Уважаеми клиенти, желаем да ви информираме, че от 09.04.2022г. цените на всички конвекторни радиатори ADAX ще бъдат завишени с 5 до 10%.