ADAX СУШИЛНЯ ЗА ОБУВКИ – ВИНАГИ СУХИ!

ADAX сушилня за обувки – ревю

 

Появата на есента е вече официална и вече навлязохме в сезона й! А с него идват дъждовните и студени дни, предшестващи зимата. И какво по-лошо от това да се прибирате у дома с мокри обувки всеки ден? Опитите да ги изсушите пред радиатора, под климатика или до камината в повечето случаи се оказват времеемки, а и не дотам безопасни.

 

 

Решението е ADAX сушилня за обувки!

 

Сушилнятa за обувки на ADAX осигурява ефективно сушене на всички видове обувки. С висок положителен отзив по отношение на компактността, сушилнята може да бъде инсталирана в коридора, на балкона или на други места в апартамента или къщата.

Благодарение на регулярното отделяне на топъл въздух, ADAX сушилнята за обувки осигурява бързо и равномерно изсушаване. За целта четири гъвкави маркуча се вкарват директно в обувките и имат капацитета да сушат два чифта едновременно.

В студените зимни дни може да я използвате, за да затоплите обувките си преди да напуснете уюта на комфортното си жилще. Размера й е компактен и не голям, което я превръща в почти незабележимо допълнение към коридора, мокрото помещение или верандата.

Сушлнята е с много ниска честота на отделяне на шум, което няма да причини неудобство и дискомфорт при включването и използването й.

Дизайна й е изчистен и елегантен, също като останалите уреди от гамата на ADAX. Инсталирането й е лесно и не отнема повече от 5 минути. Разполага с таймер за режим на работа до 180 минути. Разхода на екектроенергия, който сушилнята потребява е минимален (220W) и е удоволствие и удобство, което няма да утежи месечният Ви бюджет.

Разбира се, както всички електроуреди, предлагани от Магазини Елит, и сушилнята за обувки на ADAX идва при Вас със седем години гаранция, както и безплатна доставка!

 

Забравете за мокрите обувки, неудобството от сушенето им, както и неприятната миризма. Останете сухи с ADAX сушилнята за обувки!

  • Share post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Важна информация

Уважаеми клиенти, желаем да ви информираме, че от 09.04.2022г. цените на всички конвекторни радиатори ADAX ще бъдат завишени с 5 до 10%.