ADAX СУШИЛНЯ ЗА ОБУВКИ – ВИНАГИ СУХИ!

ADAX сушилня за обувки – ревю

 

Появата на есента е вече официална и вече навлязохме в сезона й! А с него идват дъждовните и студени дни, предшестващи зимата. И какво по-лошо от това да се прибирате у дома с мокри обувки всеки ден? Опитите да ги изсушите пред радиатора, под климатика или до камината в повечето случаи се оказват времеемки, а и не дотам безопасни.

 

 

Решението е ADAX сушилня за обувки!

 

Сушилнятa за обувки на ADAX осигурява ефективно сушене на всички видове обувки. С висок положителен отзив по отношение на компактността, сушилнята може да бъде инсталирана в коридора, на балкона или на други места в апартамента или къщата.

Благодарение на регулярното отделяне на топъл въздух, ADAX сушилнята за обувки осигурява бързо и равномерно изсушаване. За целта четири гъвкави маркуча се вкарват директно в обувките и имат капацитета да сушат два чифта едновременно.

В студените зимни дни може да я използвате, за да затоплите обувките си преди да напуснете уюта на комфортното си жилще. Размера й е компактен и не голям, което я превръща в почти незабележимо допълнение към коридора, мокрото помещение или верандата.

Сушлнята е с много ниска честота на отделяне на шум, което няма да причини неудобство и дискомфорт при включването и използването й.

Дизайна й е изчистен и елегантен, също като останалите уреди от гамата на ADAX. Инсталирането й е лесно и не отнема повече от 5 минути. Разполага с таймер за режим на работа до 180 минути. Разхода на екектроенергия, който сушилнята потребява е минимален (220W) и е удоволствие и удобство, което няма да утежи месечният Ви бюджет.

Разбира се, както всички електроуреди, предлагани от Магазини Елит, и сушилнята за обувки на ADAX идва при Вас със седем години гаранция, както и безплатна доставка!

 

Забравете за мокрите обувки, неудобството от сушенето им, както и неприятната миризма. Останете сухи с ADAX сушилнята за обувки!

  • Share post

Директор онлайн продажби

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.