Smart конвектор ADAX

Smart сериите на ADAX – гаранция за по-нисък разход на електроенергия

Спести електроенергия

С повишаване цените на електричество както за крайния потребител, така и за бизнеса, все по-често се дискутира темата как и какво да направим, за да имаме по-нисък разход на енергия. Ето и съветите на ADAX България за оптимизиране разхода на електроенергия, благодарение на Smart сериите конвектори, които предлагаме.

 

Избягвайте да използвате електричество, когато няма никой вкъщи

Когато няма никой вкъщи, няма причина отоплението да е на пълния си капацитет.Конвектор с мощност от 1000W може да коства десетки левове на час, когато е включен.Често се използват между 40-80W на квадратен метър в зависимост от това дали вашият дом е ново строитекство (с подходяща дограма, топлоизолация) или стар. В периодите, когато не сте вкъщи, можете да спестите десетки левове на час, ако радиаторът ви е напълно изключен. В рамките на един месец може осезаемо да намалите разхода на електроенергия с едно просто действие.

 

Настроите режимите на работа и отопление посредством мобилното приложение на ADAX

Нашите най-продавани Smart серии – Neo и Famn идват с интегриран Wi-Fi  термостат и могат да се управляват чрез приложението Adax Wi-Fi (за Android и Apple) на вашия смартфон. Използвайки седмичната програма в приложението, можете бързо да настроите редовна програма, която автоматично намалява топлината, когато не сте вкъщи. Независимо колко време ви няма, няма съмнение, че приложението може да ви помогне да спестите пари.

 

Умно отопление, управлявано от всяка точка на света

С нов и подобрен график можете да настроите програма за контрол на температурата, докато сте вкъщи, докато спите, докато сте на работа или далеч за по-дълъг период от време. С графика можете да създадете настройка за отопление на почасова база, цялата седмица и вие избирате температурата за различните настройки. Нека Adax Wi-Fi ви помогне да намалите консумацията на енергия и да спестите пари с проста и интуитивна настройка, която следи всичко и върши работата вместо вас.

  • Share post

Директор онлайн продажби

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.