ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ADAX NEO WI-FI

С края на лятото възникват и въпросите „Какво отопление да избера за дома си?„, „Да инвестирам ли в нови методи?„, „Как да намаля разхода си за електричество през зимата?“ и още и още.

Тази година скандинавската марка ADAX представи новата си линия отоплителни панели ADAX Neo Wi-Fi, с която апелира към оптимизиране на съвременния дом, давайки възможността на неговите обитатели да контролират климата в помещенията от разстояние.

 

А ето и няколко причини, с които ADAX Neo Wi-Fi се превръща в най-правилният избор за този сезон:

 

Системата за домашно отопление ADAX Neo Wi-Fi Smart Home предлага пълна модулно радиаторна система за дома – с елегантни, тънки и изчистени от излишни елементи конвекторни панели, които осигуряват оптимална температура, настройка на температурата спрямо определено време от денонощието, както и зониране на различните помещения в дома ви. Всички тези възможности на един клик разстояние – през смартфон, посредсвом приложението на ADAX, съвместимо с Android и iOS устройства.

 

Всичко необходимо, за да използвате приложението и всички негови функции, е да имате рутер за безжичен интернет, посредством който конвекторните радиатори се свързват със смартфона. Апликацията дава възможност да зададете колкото желаете температурни настройки, като зададете уникално име и цветен код за бърз достъп до всяка една от тях. Ако използвате повече от един ADAX Neo Wi-Fi панел, обособете зоните в дома си и регулирайте всяка една от тях по отделно. Например – може да зададете 22 градуса в дневната, 18 в спалнята и 20 в коридора. Взехте спонтанно решение да заминете за уикенда, след работа? Няма проблем! Просто влезте в приложението на ADAX и настройте конвекторите на по-ниска температура, а преди да се приберете я увеличете, за да се завърнете в топло и комфортно жилище!

Нова линия, същото несравнимо качество!

 

Серията NEO е предпочитана сред моделите на скандинавската марка ADAX. Тя привлича със стилния си вид, модерния облик, цветовия избор, и не на последно място – нискотемпературния панел, автоматичната термозащита, ниската температура на лицевия панел и лесната инсталация.

Единствения недостатък на NEO Wi-Fi, е, че за момента се предлага само в бял цвят.

NEO Wi-Fi не се отклонява от тази печеливша формула. Изграждането и завършването са изключителни, като и тук е налице устойчивия на частици панелен елемент, който съдейства за минималното прахоизгаряне, така че хората с дихателни проблеми, както и малките деца да не изпитват дискомфорт. Електронният термостат, от своя страна, измерва стайната температура, като гарантира, че панелите ще се изключат, когато достигнат комфортната температура, за която са програмирани, осигурявайки абсолютна енергийна ефективност, достигаща до 20% по-нисък разход.

Ако сте стигнали до заключението, че именно ADAX Neo Wi-Fi e типа радиатор, който търсите, и искате да осъвремените дома си, както и да намалите разхода си за електричество, Магазини Елит предлага цялата гама на модела!

  • Share post

Директор онлайн продажби

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.