Доставка

Доставяме експресно

Всички доставки до офис на Еконт с избран метод наложен платеж се таксуват от куриера с 1.2% от стойността на поръчката до офис и съответно 2.4% до адрес на клиента. При избран куриер Спиди не се дължи такса, а единствено сумата, равностойна на поръчаните стоки.

Доставка с Еконт

Доставка със Спиди

Доставка с Транспрес

След поръчка в сайта клиентът може да посети и наш магазин (само на територията на град Пловдив) и вземе продуктът, който е избрал на място. Необходимо е само да отбележи при поръчка магазина, от който възнамерява да го вземе.  По този начин се спестяват куриерски такси и се гарантира, че продуктът няма да бъде продаден.

 

Безплатна доставка на всички отоплителни тела ADAX и на поръчки над 299лв.

 

Всички продукти присъстващи в сайта се доставят на територията на цялата страна в най-кратки срокове. За целта имаме изградени партньорски отношение с куриерски фирми, обслужващи всички градове на територията на страната. Срокът на доставка е от 3 до 5 работни дни. Продуктите се изпращат след като наш сътрудник се свърже с клиента по телефона за потвърждаване на поръчката.

Клиентът може да избере начина на доставка: до най-близкия офис на куриерската фирма в населеното място или до входа на неговия адрес.

*Стоките се доставят на получателите до входа на сградата. Качването на уреди до апартамент на клиента се таксува допълнително спрямо тарифата на Еконт Експрес.